Pima nv

Logo Pima

Pima nv is een dynamisch bedrijf dat kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring. We werken zowel voor privé als openbare instellingen en hebben reeds verscheidene erkenningen verworven. Alle opdrachten worden uitgevoerd en afgewerkt tot in de puntjes door hoog gekwalificeerd personeel. Een weloverwogen keuze uit een ruim aanbod van eigen middelen en apparaten speelt daarbij een belangrijke rol. Door een constante groei zijn wij momenteel op zoek naar:

Bouwvakker renovatie klik hier voor meer info

We zijn op zoek naar mensen die een (basis)kennis van breekwerk, metselen, rioleringswerken en algemene betonwerken hebben. Ook kunnen bekisten op traditionele manier en chape en vloer plaatsen wordt van u verwacht. U werkt op een werf, doet onder andere wegenwerken en werken aan diverse netwerken en algemene grondwerken.

De volledige omschrijving vindt u op: bouwvakker renovatie

Allround ruwbouwvakker klik hier voor meer info

De ruwbouwvakker zal instaan voor het plaatsen van wapeningen in beton in functie van de toepassing. Hij/zij leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren. Verder dienen er ook draagstructuren gemonteerd te worden. Een (basis)kennis van wapening vlechten, betonwerken, rioleringswerken en algemene grondwerken is dus vereist.

De volledige omschrijving vindt u op: allround ruwbouwvakker

Grondwerker/wegenwerker klik hier voor meer info

U bent bij voorkeur een volwaardige grondwerker en bent tevens niet te beroerd om manueel graafwerk uit te voeren. Kennis van grondbeschoeiing is een vereiste. U zal de werf en werfomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen,… Ook het uitvoeren van grond- en funderingswerken voor het plaatsen van bestratingen en elementen van stadsinrichtingen behoren tot uw takenpakket.

De volledige omschrijving vindt u op: grondwerker/wegenwerker

Uitvoerder spuitbeton/shotcrete/pleisterwerk klik hier voor meer info

Als uitvoerder zal u functioneren in onze zelfstandige ploegen voor het aanbrengen van lichtgewicht brandbeschermend beton door middel van spuiten en lokale handmatige herstellingen. Het vlak kunnen afwerken, vergelijkbaar met stukadoorwerk, van de toplaag is een vereiste.

De volledige omschrijving vindt u op: uitvoerder spuitbeton/shotcrete/pleisterwerk

Chauffeur bouw vrachtwagen met kraan klik hier voor meer info

Wij zijn momenteel op zoek naar een chauffeur voor een vrachtwagen met kraan. Wanneer er geen vrachtwagenwerk is, wordt u ingeschakeld bij de bouwploeg. U kunt dus rekenen op een zeer gevarieerd werkaanbod. U kunt zelfstandig werken met de vrachtwagenkraan en zal hijswerken uitvoeren. U heeft ervaring in de bouw voor het uitvoeren van bouwwerken.

De volledige omschrijving vindt u op: chauffeur bouw vrachtwagen met kraan
Metalon nv

Logo Metalon

Metalon nv verzorgt sedert 28 jaar het industrieel onderhoud, de opslag en doorgedreven logistieke dienstenverlening voor klanten uit de petrochemische sector. Voor één van onze internationale klanten behandelen wij kunststof granulaten.


Operators afvulinstallatie klik hier voor meer info

Wegens uitbreiding van onze activiteiten te Zwijndrecht zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor het bedienen van volautomatische afvulinstallaties in bigbags en octabins. Je zal instaan voor het afvullen van granulaatproduct, je bedient de computer gestuurde afvulmachines, je voert kwaliteitscontroles uit, je voert goederen aan met de heftruck. In het bezit zijn van een heftruckattest is een pluspunt.

De volledige omschrijving vindt u op: operators afvulinstallatie
Real Verhuur nv

Logo Real Verhuur

Real Verhuur is een spin-off van het dynamische staalconstructie bedrijf Real Corporation. Met een magazijn van 10.000m² op een terrein van 28.000m² hebben we een productiecapaciteit van 1.000 eenheden per jaar. Hierbij dragen we het garanderen van “ Belgische kwaliteit” hoog in het vaandel. Onze expertise bestaat naast de meer dan 30 jaar ervaring ook uit de selectie van gespecialiseerde medewerkers.


Torenkraan bedienaar klik hier voor meer info

Met uw bekwaamheidsattest en planmatige instelling zorgt u voor de logistiek van onze units en containers. U voert voorbereidingen uit en controleert de staat van het materieel. U controleert de staat van de kraan en identificeert storingen.

De volledige omschrijving vindt u op: torenkraan bedienaar

Monteur/elektricien productie klik hier voor meer info

U verzorgt de montage van onze bureel- en werfunits. U heeft kennis van elektriciteit en genoot een technische opleiding. U monteert, assembleert en bevestigt stukken en controleert of de assemblage correct is gebeurd.

De volledige omschrijving vindt u op: monteur/elektricien productie

Vrachtwagenchauffeur CE met kraan klik hier voor meer info

U bestuurt een trekker (3-asser) met kraan en oplegger. U bent bedrijvig in het rijden met een zware vrachtwagen en plaatst en monteert bureel- en werfunits. U bent in het bezit van een rijbewijs C + CE.

De volledige omschrijving vindt u op: vrachtwagenchauffeur CE met kraan
Real Corporation nv

Logo Real Corporation

Real Corporation is een dynamisch bedrijf, gelegen in het Waasland. Als aannemer van metaalconstructies en staalbouw, met een centrale ligging tussen de havengebieden van Antwerpen en Gent, zijn onze belangrijkste opdrachtgevers de sectoren petrochemie, off-shore, havenactiviteiten, bouw en siderurgie. Wij staan garant voor een feilloze uitwerking van speciale constructies, complete gebouwen, units, tankstations,… Dit niet alleen op het gebied van nieuwbouw maar ook op het gebied van onderhoud en renovatie. Onze expertise bestaat naast de meer dan 30 jaar ervaring ook uit de selectie van gespecialiseerde medewerkers.


Monteur staalconstructie buitendienst klik hier voor meer info

Als monteur voor zware metaalconstructies wordt je tewerk gesteld op verschillende werven voornamelijk in de Antwerpse en Gentse haven. Uw taak is het monteren van geprefabriceerde metalen delen die je dient samen te stellen. Goed kunnen planlezen is een noodzaak. U heeft ook enkele jaren ervaring als monteur, in bezit van een VCA attest of bereid deze te behalen, ervaring met een hoogwerker dan bent U de juiste kandidaat. Veilig kunnen werken is een absolute vereiste.

De volledige omschrijving vindt u op: monteur staalconstructie buitendienst

Ploegbaas staalbouw buitendienst klik hier voor meer info

Als ploegbaas voor zware metaalconstructies word je tewerk gesteld op verschillende werven voornamelijk in de Antwerpse en Gentse haven. U leid een kleine montageploeg van 2 a 3 mensen en U kan onder begeleiding van de projectleider zelfstandig complexe montages uitvoeren voor o.a. op petrochemische bedrijven. Uw taak is het monteren van geprefabriceerde metalen delen die je dient samen te stellen. Zeer goed kunnen planlezen is een noodzaak. U heeft ook enkele jaren ervaring als ploegbaas monteur (minstens 2 jaar) of u heeft 8 jaar of meer ervaring als monteur. In bezit van een VCA attest, u beheerst vlot de Nederlandse taal in schrijven, spreken en lezen.

De volledige omschrijving vindt u op: ploegbaas staalbouw buitendienst

Monteur staalconstructie binnendienst klik hier voor meer info

Als monteur voor zware metaalconstructies word je tewerk gesteld in onze productiehal te Sint-Gillis-Waas. Uw taak is het monteren van metalen delen. Goed kunnen planlezen is een noodzaak. U heeft ook enkele jaren ervaring als monteur, in bezit van een VCA attest of bereid deze te behalen, ervaring met een hoogwerker dan bent U de juiste kandidaat. Veilig kunnen werken is een absolute vereiste.

De volledige omschrijving vindt u op: monteur staalconstructie binnendienst

CAD-tekenaar staalconstructies klik hier voor meer info

Als tekenaar sta je in voor het tekenen van staalconstructies. Je gebruikt hiervoor het programma Tekla. In overleg met de projectverantwoordelijke, onze projectingenieurs en de klant breng je de projecten tot een goed einde.

De volledige omschrijving vindt u op: CAD-tekenaar staalconstructies
IDW nv

Logo IDW

I.D.W. nv is een gespecialiseerd bedrijf voor het bekleden van gebouwen met stalen of kunststoffen platen. Wij zijn VCA gecertificeerd en dragen veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze uiterst veilig kunnen werken met inachtname van alle bijkomende veiligheidsregels die onze opdrachtgevers ons opleggen.


Schrijnwerker – Gevelbekleder met ervaring klik hier voor meer info

U hebt kennis van EPDM, hebt geen hoogtevrees en bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-attest of bent bereid dit te behalen. U vervaardigt en plaatst dakgoten en afvoerpijpen. U verwijdert geheel of gedeeltelijk daken en vervangt spanten.

De volledige omschrijving vindt u op: schrijnwerker – Gevelbekleder met ervaring


Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor het bekleden van gebouwen met stalen of kunststoffenplaten. U leert ‘on the job’. U hebt geen hoogtevrees en bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-attest of bent bereid dit te behalen. U plaatst metalen dakbedekkingselementen en monteert metalen gevelelementen.

De volledige omschrijving vindt u op: gevelbekleder


Monteur wandbeschermingsplaten industriebouw klik hier voor meer info

U vervaardigt houten onderdelen en structuren (bruggen en loopplanken). U voert afwerkingsbehandelingen uit en assembleert en bevestigt de structuurelementen volgens de montageplannen en -richtlijnen.

De volledige omschrijving vindt u op: monteur wandbeschermingsplaten industriebouw